Assalamualaikum semua...

salam ramadhan ke 18..mm sekejap nye masa berlalukan...ha kambing dan bismillah..apa pulak ni..tapi terpulang la kat korang nak percaya atau pun tidak..MK just nak share je..tapi kena ingat..bila kita jumpa benda yang takjub kita kena sebut apa murid2...kita kena sebut SUBHANALLAH..sebut apa???...SUBHANALLAH..ha pandai...

berbalik pada tajuk entry, kisah kambing dan bismillah ni MK jumpa kat FB member MK..kisah ni berbentuk video di mana kambing ni menjadi lembut dan lemah selepas mendengar bismillahirahmanirahim..dengan nama Allah yang maha pengampun dan maha penyanyang..subhanallah..dengan bismillah je kambing dah boleh lemah..ha korang mesti tak percaya kan..dah2 sebelum korang boring dengan bebelan MK ni..jom kita tengok video ni...

video

ha macam mana..da percaya ke dengan kuasa Allah..sedangkan kambing yang tak de akal pun tunduk dengan kata2 Allah..inikan kita..yang sempurna segala-galanya masih sombong dengan kuasa Allah..MK tengah tegur akan diri MK yang lemah ni...renungkan lah kejadian ini..

selamat berbuka semua......

nota khayalan: lepas ni boleh praktik kan untuk raya korban kan..